- dėjau iš akies miltų apie 300g;
- 1 kiaušinis;
- stiklinė šilto vandens;
- 1 arb.šaukštelis kepimo miltelių;
- žiupsnis drusko;
- 2 valg.šaukštai cukraus;
- 3 nedideli obuoliai;
- 2 apelsinai;
- aliejus kepimui;
Keli judesiai su šaukštu ir blynai tuoj tuoj tuoj.... Likusį "nutarkuotą" apelsiną supjaustau griežinėliais, taip kad tilptų ant blyno ir bekepant uždedu po vieną griežinėlį. Nieko baisaus, jeigu apelsinas pajuoduos - aš juk dar gyvas, tad ... ;)
Truputis uogienės iš vasaros gėrybių arba klevų sirupo ir ....
...... bon appetit!
P.S.: pirmą kartą dariau su apelsinais, tad užskaitau šį variantą 100%.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą