2011 m. rugsėjo 27 d., antradienis

1 metų gimtadienis! :)

Ir štai, jau prabėgo  vieneri metai nuo pirmo įrašo. Vis pagalvoju, kaip čia taip greitai prabėgo metai, o per tą laiką, gan nemažai nuveikta: parašytas 51 įrašas, 182 komentarai, blogą aplankė 24118 unikalūs lankytojai, o peržiūrėta - milijonai kartų.  Atrodo, jog dar esu vystyklų stadijoje, tačiau lankytojų jau yra! :) Tai labai malonina ir džiugina, o taip pat ir įkvepia -> rašyti toliau! Turiu keletą naujų idėjų, ką planuoju integruoti į blogą, neužilgo tai pamatysite! :)

Visų skaitytojų ir lankytojų noriu paprašyti: negailėkit kritikos, pastabų, patarimų, pagyrų, o aš pasižadu ir toliau rašyti bei gerinti nuotraukų kokybę! Ačiū, jog skaitote!

Mažojo gimtadienio proga, mėgavomės juoduoju risotto su sepija, receptą greitai patalpinsiu:


P.S.: Mano žmonelė, pirmą kartą suvalgė visą porciją - man tai yra didžiulis įvertinimas! :) Niekaip iš galvos neiškrenta ši daina, nors ji tokia sena, tačiau ramiam antradienio vakarui, dviems įsimylėjėliams prie romantiškos vakarienės yra pats tas! ;)



6 komentarai:

  1. Sveikinimai! Linkiu, kad ryžto rašyti užtektų dar ne vieniems metams! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Viktorija, dėkui už sveikinimus! :) Kai pamatau, kiek dar yra neišnaudotų klodų, tuomet suprantu, jog užsiėmimo turėsiu minimum 5 metam - tai veža! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinimai blogui išaugus iš kūdikystės! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Siaubinga gėda, kad pramiegojau gimtadienį, tiesiog neatleistina. Kaip sakoma, šaukštai po pietų, tortas suvalgytas, rizotas irgi, šampė išgerta :)

    Anyway - sveikinimai, ilgiausių metų! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jurgita, dėkui dėkui, bet koks sveikinimas yra be galo malonus, o be to, ne tiek daug to laiko ir praėjo! ;)

    AtsakytiPanaikinti