tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post7310179691461356770..comments2023-10-12T07:31:05.983-07:00Comments on Mindaugas: Bon appetit! : (Ne-)Sugadintas rissoto su baravykaisMindaugashttp://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-74626246328320716242011-02-04T13:49:32.914-08:002011-02-04T13:49:32.914-08:00Mindaugai, as irgi buciau dejusi baravykus pabaigo...Mindaugai, as irgi buciau dejusi baravykus pabaigoje, o jei butu sove i galva paeksperimentuoti ir buciau sudejus pradzioje irgi butu gal nieko jei butu mazesnis kiekis... tai daugiaryzis su kazkokiais priedais, o kaip matau pirmoje nuotraukoje koks baravyku ir ryziu santykis tai turbut buvo baravykiene su ryziais... dziovinti baravykai turi labai intensyvu skoni ir kvapa, manau perpus, o gal ir Neringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-2949147077176533202011-02-03T09:59:05.976-08:002011-02-03T09:59:05.976-08:00Egle, baravykų skonio ne tik per daug, bet apskrit...Egle, baravykų skonio ne tik per daug, bet apskritai, atrodė, jog valgau 5 kg džiovintų baravykų koncentratą tame 50-yje gramų, buvo tikrai per intensyvus skonis, sakyčiau - pavojingas skonis ;) (čia šiek tiek perdedu - iš inercijos). Manau, jeigu būčiau dėjęs baravykus pabaigoje, gal nebūtų ryžiai spėję pasisavinti baravykų skonio? Esu valgęs rissoto, todėl manau, jog konsistencija išėjo gera, Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-40629894739707032472011-02-02T06:50:09.033-08:002011-02-02T06:50:09.033-08:00Pavyzdžiui Oliveris tai deda grybus išgaravus alko...Pavyzdžiui Oliveris tai deda grybus išgaravus alkoholiui ir įpylus samtį sultinio (sultinį naudoja vištienos, o grybus ruošia taip - keliais samčiais užpila džiovintus baravykus, palaukia kol šiek tiek išbrinks o vėliau supila šį sultinį ant ryžių(tokio sultinio išeina nedidelis dubenėlis, toliau naudoja vištienos). Pačiame gale įdeda gabalėlį sviesto, užtarkuoja nemažai parmezano, įpila truputį Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-6492436199584794382011-02-02T01:19:11.506-08:002011-02-02T01:19:11.506-08:00O aš ištisai nemaišau :) O grybus irgi dėčiau į pa...O aš ištisai nemaišau :) O grybus irgi dėčiau į pabaigą ;)Laurahttp://blog.mezgalai.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-27516148961861771912011-02-01T14:18:45.706-08:002011-02-01T14:18:45.706-08:00na, aš maišau, ir daug, nes kuo daugiau maišai, tu...na, aš maišau, ir daug, nes kuo daugiau maišai, tuo daugiau glitimo išsiskiria ir bendra masės išvaizda tolsta nuo birios ryžių košės ;)<br />ir grybus dėčiau į pabaigą, bet čia šiaip, asmeninė nuomonė.. gal tiesiog dėl to, kad visai neišsibūzotų bemaišant ir liktų apčiupiami gabaliukai, nes esminis prieskonis ir taip jau persidavė sultiniui ?<br />ir vis dėlto, kas išėjo negerai? per daug Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.com