tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post3805418740365251995..comments2023-10-12T07:31:05.983-07:00Comments on Mindaugas: Bon appetit! : Tikri uzbekiški čeburėkai iš Tatarstano regionoMindaugashttp://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-3443291388996659312019-07-02T07:24:39.013-07:002019-07-02T07:24:39.013-07:00Visų pirma čeburekai o ne čėburėkai.Antra,Tatarsta...Visų pirma čeburekai o ne čėburėkai.Antra,Tatarstanas-Rusijos regionas o ne Uzbekijos.Trečia,Čeburekai Krymo totorių patiekalas o ne uzbekų.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06751765290195472953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-13714680196077733132017-01-07T05:46:51.991-08:002017-01-07T05:46:51.991-08:00Baisus receptas. Viską preciziškai susimatavus nie...Baisus receptas. Viską preciziškai susimatavus niekas nesigauna. Tešlai gerokai per mažai toks kiekis vandens. Nes gaunasi tiesiog trupiniai. Mėsos įdaro kažkur gal dvigubai daugiau nei reikia tokiam kiekiui tešlos. <br />Iškočiojus taip plonai kaip sako receptas absoliučiai visi iki vieno čebureko plyšta. Ir plyšta ne per siūles, o tiesiog per kažkur vidurį. Pati tešla prisigeria belenkiek Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-42148858940167388422015-11-26T04:48:17.449-08:002015-11-26T04:48:17.449-08:00pamiršau paminėti, dar sūrio šiektiek dėjau:)pamiršau paminėti, dar sūrio šiektiek dėjau:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11509584532889277168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-58016531489587406902015-11-26T04:47:17.839-08:002015-11-26T04:47:17.839-08:00Na va, pasigirsiu :) ir aš šiandieną gaminau čebur...Na va, pasigirsiu :) ir aš šiandieną gaminau čeburėkus pagal šį receptą :) tik su minimaliais pakeitimas. Krapų nemegstam tai nedejau :) druskos labai mažai, nes vandenį keičiau "Vytauto "mineraliniu. Faršo taip pat nesūdžiau , nes man nuo sultinio buvo per suru:D gavosi tikrai traškūs ir skanūs :) Gaminimas užtruko man visą pusdienį, kokias 4 valandas:DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11509584532889277168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-84892703611232123132012-11-17T07:49:14.745-08:002012-11-17T07:49:14.745-08:00Odeta, kažžkaip keistai dėl riebumo vis pamini ;p ...Odeta, kažžkaip keistai dėl riebumo vis pamini ;p Labiau reikėtų saugotis blogųjų angliavandenių. ;) O be to pietums, šis maistas labai geras, gal vakarienei ir nelabai, bet jei nedaug, tuomet liuks. Mačiau tavo plovą, kalendros labai skaniai vilioja, dar neteko mėginti.Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-48342454795235722472012-11-17T07:43:04.911-08:002012-11-17T07:43:04.911-08:00Tina, dovanok, kad pavėluotai atsakau. Knyga labai...Tina, dovanok, kad pavėluotai atsakau. Knyga labai stipri, su daug paaiškinimų apie tam tikrus niuansus. Gaminęs ne vieną receptą, tad viskas pavyko. Ši knyga patenka į mano top 5. Jei mėgsti plovus, troškinius, gaivias salotas ir šašlykus, tuomet ši knyga tau patiks. Galiu paminėti, jog ten plovo receptų yra 12. Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-3915430988290778752012-11-17T07:40:09.179-08:002012-11-17T07:40:09.179-08:00Pas man šiandien jau šeštadienis, tad ir aš skubia...Pas man šiandien jau šeštadienis, tad ir aš skubiai suradau laiko prisėsti prie blogo :) Rūta, prašau, nepagailėk krapų, jie tikrai duoda šarmo. O tešlą kočiuoti tikrai nepaprasta :)<br /><br />Skanios dienos! B)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-77662830800882836162012-11-14T06:44:45.544-08:002012-11-14T06:44:45.544-08:00Šiandien jau trečiadienis, bet vis tiek skubu pild...Šiandien jau trečiadienis, bet vis tiek skubu pildyti pažadą. Kaip ir sakiau, sekmadienį gaminau čeburėkus pagal šį receptą. Tešlą minkiau su gazuotu mineraliniu vandeniu. Nežinau, ar šį kartą jis man padėjo, nes tešla gavosi kietoka ir tikrai turėjau ką paveikti kol tinkamai iškočiojau tešlą čeburėkams (tačiau, kaip supratau, taip ir turėjo būti). Na, bet išvirė puikiai, paviršius išburbuliavo Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-71316983771578345132012-11-12T08:37:44.941-08:002012-11-12T08:37:44.941-08:00Grįžtu iš Vietnamo, pasisotinusi rytietiška virtuv...Grįžtu iš Vietnamo, pasisotinusi rytietiška virtuve, o čia še tau, Uzbekai. Mano patirtis šiek tiek kitokia su jais, bet vis tiek skani http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2012/02/plovas.html , labai skaniai atrodo Tavieji čeburekai, man gal šiek tiek per riebūs, bet dabar mielai sukirsčiau kokį vieną, tą antrą;))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-67615821370765841272012-11-08T07:12:00.598-08:002012-11-08T07:12:00.598-08:00Chi chi chi, Aušra, pabandom ;)
P.S. Mano mama ko...Chi chi chi, Aušra, pabandom ;)<br /><br />P.S. Mano mama koldūnams tešlą visuomet minko su gazuotu mineraliniu vandeniu - tešla būna tokia minkštesnė, elastingesnė, lengviau kočiojama. Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-81697424046130536662012-11-08T07:09:45.331-08:002012-11-08T07:09:45.331-08:00Pažadu juos sekmadienio vakarui ;)Pažadu juos sekmadienio vakarui ;)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-59539481949451038942012-11-08T01:00:43.094-08:002012-11-08T01:00:43.094-08:00Sveikas.Sia knyga online pirkai? Jei taip, tai gal...Sveikas.Sia knyga online pirkai? Jei taip, tai gal patirtim pasidalinsi :)tinahttps://www.blogger.com/profile/14240868581309437789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-87851859159111264722012-11-07T22:08:48.632-08:002012-11-07T22:08:48.632-08:00Nu va kiek gerų dalykų sužinos tauta ;) Nu va kiek gerų dalykų sužinos tauta ;) Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-34316915279137100272012-11-07T13:54:29.173-08:002012-11-07T13:54:29.173-08:00Vėsioje temperatūroje mėsos baltymai brinksta suge...Vėsioje temperatūroje mėsos baltymai brinksta sugerdami skystį, todėl paskui mėsa (įdaras) būna sultingas. Aukštesnėje temperatūroje mėsos baltymai atpalaiduoja skystį, todėl ir reikia įdarą kuo greičiau dėt į čebureką ir kept.<br />Aš kai darau dešreles, sultinio turbūt toną supilu, visas susigera.Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-12085993368435584662012-11-07T09:36:19.713-08:002012-11-07T09:36:19.713-08:00Labai megstam ceburekus, reiks tikrai isbandyti si...Labai megstam ceburekus, reiks tikrai isbandyti sita varianta! :)Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-47146137985453072422012-11-06T23:48:59.577-08:002012-11-06T23:48:59.577-08:00Renata, ačiū ačiū! ;) Knyga baisiai superinė, ne v...Renata, ačiū ačiū! ;) Knyga baisiai superinė, ne vienas receptas išbandytas, o ypač plovai. Nesigailiu nei dėl vieno išleisto šiai knygai lito. :) Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-69153481050380536352012-11-06T23:46:13.049-08:002012-11-06T23:46:13.049-08:00Dėkingas už patvirtinimą! :) Va kaip būna, pasirod...Dėkingas už patvirtinimą! :) Va kaip būna, pasirodo vienam tai yra įprastas procesas, o kitam naujovė. <br /><br />Ačiū! ;)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-26806346904537370432012-11-06T23:43:34.813-08:002012-11-06T23:43:34.813-08:00Aušra, tikrai tikiu, jog labai liksi patenkinta ši...Aušra, tikrai tikiu, jog labai liksi patenkinta šiuo receptu. ;)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-26190857568159675642012-11-06T23:27:32.407-08:002012-11-06T23:27:32.407-08:00Super duper receptukas! Taip užsimaniau naminių če...Super duper receptukas! Taip užsimaniau naminių čeburėkų ir dar su jautiena. Mindaugai, o kaip tau ta knyga apie uzbekišką virtuvę?Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-53363918136854375772012-11-06T21:40:51.975-08:002012-11-06T21:40:51.975-08:00Del sultinio nereikia stebetis - visada gera stikl...Del sultinio nereikia stebetis - visada gera stikline ir/ar daugiau i farsa cebureku pilam ir maisom, kol sugeria visa vandeni. Tada farsas puresnis ir minkstesnis yra. <br />P.S. Sie ceburekai labai puikiai atrodo!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-42824204287501093992012-11-06T20:47:00.041-08:002012-11-06T20:47:00.041-08:00as irgi pasizadu kepti; mes su Ruta paskutiniu met...as irgi pasizadu kepti; mes su Ruta paskutiniu metu identiskus receptus gaminam, tai galvoju reikia nenutraukti grandines; o del mineralinio vandens - zinok yra tame raciju; girdejau jau ne karta, kad i riebaluose kepama tesla (tempura, fritters, etc.) pila mineralinio vandens; matyt tas gazas kazka daro; taigi, bandysiu; ceburekus esu valgiusi viena karta savo gyvenime, bet daug apie juos esu Aušrahttps://www.blogger.com/profile/09527198070432615647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-41675981317276049292012-11-06T20:39:40.171-08:002012-11-06T20:39:40.171-08:00Va va, ir mano buvo tokia reakcija, kai pirmą kart...Va va, ir mano buvo tokia reakcija, kai pirmą kartą išvydau šį receptą :) Su malonumu lauksiu įspūdžių?! ;) Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-26515209052834195642012-11-06T14:31:54.454-08:002012-11-06T14:31:54.454-08:00Va, be jokiu pataikavimu - situos ceburekus virsiu...Va, be jokiu pataikavimu - situos ceburekus virsiu sekmadieni, kai turguj susimedziosiu patrauklu smotuka tatankos, jautuko, lietuviskai snekant.Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.com