tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post9133415747719297335..comments2023-10-12T07:31:05.983-07:00Comments on Mindaugas: Bon appetit! : Keptos midijos su baziliko įdaru (Provanso regiono recep.) arba Frutti di mare - 2Mindaugashttp://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-50595061241236987162013-01-11T09:22:32.786-08:002013-01-11T09:22:32.786-08:00Gerb. Anonime, labai dėkoju už pastabumą, tikrai m...Gerb. Anonime, labai dėkoju už pastabumą, tikrai mano klaida. :/ Česnakus reikia sutrinti kartu su bazilikais. <br /><br />Skanios dienos!Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-10930813264481045102012-12-11T23:26:26.349-08:002012-12-11T23:26:26.349-08:00Sveiki, o kur keliauja 4 didelės česnako skiltelės...Sveiki, o kur keliauja 4 didelės česnako skiltelės ? :) <br />i aliejaus/baziliku/dziuveseliu/pomidoru mase? ar ruosiant midijas?<br />Anonymousnoreply@blogger.com