tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post3106291479405535229..comments2023-10-12T07:31:05.983-07:00Comments on Mindaugas: Bon appetit! : Greitasis Čili troškinysMindaugashttp://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-54424846095672971402018-11-07T00:48:26.705-08:002018-11-07T00:48:26.705-08:00Dekui jums u si puiku
Cili sriubos recepta.Dekui jums u si puiku <br /><a href="https://zinaukaip.lt/kulinarija/receptai/cili-sriubos-receptas/" rel="nofollow">Cili sriubos</a> recepta.Greta @ Receptaihttps://zinaukaip.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-27697883368272464872013-12-13T01:43:52.331-08:002013-12-13T01:43:52.331-08:00Va va, vynas tikrai gerina ne tik apetitą, o ir ma...Va va, vynas tikrai gerina ne tik apetitą, o ir maisto skonį :) Dar į čili dedu ir kavos puodelį :) Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-22549878625627061922013-12-06T10:10:05.831-08:002013-12-06T10:10:05.831-08:00Geras receptas, aciu:) Kombinavau jusiski su kitu,...Geras receptas, aciu:) Kombinavau jusiski su kitu, taip man daznai patinka:) O raudonas vynas duoda nuostaaaabu aromata ir skoni patiekalams, pradejau vis dazniau pakeisti taure vyno vakare i taure vyno gaminant! haha:)) kakava cia irgi labai dera. Skanaus visiems:)<br />VaidaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-47817778359777504842011-02-17T11:43:47.899-08:002011-02-17T11:43:47.899-08:00Oho, net gi vynas įėjo - įdomu :) Vienam čili rece...Oho, net gi vynas įėjo - įdomu :) Vienam čili recepte esu radęs, jog įeina viskio 100 g.<br /><br />Man tokie ilgi gaminimai siejasi su teminiu vakaru, kai prisikvieti draugų ar kartu su šeima ir... su vyno pagalba pokalbiai liejasi dar laisviau, o patiekalas gaunasi dar smagesnis ;)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-27532157894883231352011-02-17T11:09:47.030-08:002011-02-17T11:09:47.030-08:00Pas mane tarp valgytojų tokių kantrių nebūtų. Gami...Pas mane tarp valgytojų tokių kantrių nebūtų. Gaminau kažkada, kur bent 16 dalių buvo, tarp jų vynas, žolės šviežios visokios. Išėjo geras katilas 10 žmonių pavalgyt :]] na ten nepriskubėsi, kol viskas perverda...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-18686344489313628712011-02-15T12:58:19.209-08:002011-02-15T12:58:19.209-08:00Indre,
jeigu šaldytuve vietoj faršo turėtum "...Indre,<br /><br />jeigu šaldytuve vietoj faršo turėtum "sasyskas", tuomet čili pavyktų ir per 30 min ;) - JOKE!<br /><br />Aišku, kad geriau -> kai greičiau, tačiau aš turėjau omeny iškarto verdant tikrąjį teksasietišką čili, tuomet užtrunka, čia kaip ir su plovu :) <br /><br />Bon Appetit!Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-18456519956524924282011-02-15T10:01:08.516-08:002011-02-15T10:01:08.516-08:005 valandas - neišlaukčiau tiek. Čili su įvairiais ...5 valandas - neišlaukčiau tiek. Čili su įvairiais pakeitimais ir tobulinimais priklausomai nuo šaldytuvo turi būti ant stalo per valandą :DIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-54539082890407061122011-02-11T03:07:09.927-08:002011-02-11T03:07:09.927-08:00Brolyti, kai gryši, būtinai reikės rimtą čili išvi...Brolyti, kai gryši, būtinai reikės rimtą čili išvirti, spėju bus labai karšta :) <br /><br />Dėl mėsos kiekio, tai suprask, mums dviems tai per akis to kiekio ;)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-53145667995851599242011-02-11T03:02:39.918-08:002011-02-11T03:02:39.918-08:00panasiai ir as darau,tik pas mane buna 500-600 gra...panasiai ir as darau,tik pas mane buna 500-600 gramu mesytes ;)) ir pupeliu dedu 3 skirtingu rusiu,tai 3 skardines gaunas. :)))bronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-14528296830536086432011-02-11T02:01:08.990-08:002011-02-11T02:01:08.990-08:00Jolanta,
kakava čili troškiniui suteikia malonaus...Jolanta,<br /><br />kakava čili troškiniui suteikia malonaus kartumo, o cinamonas švelnina tą kartumą, tad kartu šis skonis tikrai geras:) na bet jeigu nepatinka, tai čia jau nieko nepadarysi :)<br /><br />Citrina ir Bulve,<br /><br />šį savaitgalį paspaus šaltukas, tad nesnausk ir virk ;)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-26054345406444318512011-02-11T00:20:16.373-08:002011-02-11T00:20:16.373-08:00Mmm, atrodo skaniai. Man kaip tik pastaruoju metu ...Mmm, atrodo skaniai. Man kaip tik pastaruoju metu norisi vis kažko aštraus - kaip pirštu į akį ;)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-85124433392701612522011-02-10T13:44:00.550-08:002011-02-10T13:44:00.550-08:00Čili - geriausias maistas žiemai. Ir rudeniui :) T...Čili - geriausias maistas žiemai. Ir rudeniui :) Tik aš dar dažnai įtarkuoju kokios cukinijos, saliero ir visokio kitokio gėrio. Bet taip, vyram reikia daugiau mėsos ;)<br />Iš prieskonių dedu ne vien cinamoną, o visą mišinį, skirtą meduoliams (cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai itt.). Taip pat galima dėti mišinį, skirtą karštam vynui. Ir būtinai žiupsnelį cukraus. O štai kakava ar šokolado Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.com