tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post240584563811179461..comments2023-10-12T07:31:05.983-07:00Comments on Mindaugas: Bon appetit! : Pesto a la LiguriaMindaugashttp://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-34708487013654570152010-10-13T11:14:40.281-07:002010-10-13T11:14:40.281-07:00Gali dėti bet kokius, kurie yra minkšti, kaip anak...Gali dėti bet kokius, kurie yra minkšti, kaip anakardžių ar panašiai. Ne nežinau kaip su kokiais žemės riešutais ar dar kitais, neteko man ragauti, tačiau gal atrasi naują tobulą skonį? :)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4928294951672803439.post-80949494798858973942010-09-30T12:02:08.343-07:002010-09-30T12:02:08.343-07:00Turiu klausima, jeigu pakeisciau Kedro riesutus i ...Turiu klausima, jeigu pakeisciau Kedro riesutus i savo megstamus?Yellowhttps://www.blogger.com/profile/02203935198039196471noreply@blogger.com